Vårgårda Fog & Sånt AB

Västra Götalands län

Information

Vårgårda Fog & Sånt AB är ett företag som finns i Vårgårda. I Vårgårda Fog & Sånt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekelund, Jens Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Kenney Roger som är född 1944 och har titeln Suppleant, Tonning, Pontus som är född 1980 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vårgårda Fog & Sånt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vårgårda Fog & Sånt AB på telefon 070-7672970.

Bolaget skall bedriva fogentreprenader, sanering av befintliga fogar, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vårgårda Fog & Sånt AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vårgårda Fog & Sånt AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Vårgårda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vårgårda Fog & Sånt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-28 och Vårgårda Fog & Sånt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vårgårda Fog & Sånt AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vårgårda Fog & Sånt AB har 556620-0852 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.