Elautomation Tommy Svensson AB

Västra Götalands län

Information

Elautomation Tommy Svensson AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Elautomation Tommy Svensson AB finns. I Vårgårda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elautomation Tommy Svensson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Elautomation Tommy Svensson AB har haft sedan 2003-01-13. Elautomation Tommy Svensson AB har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elautomation Tommy Svensson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Masking. 3, 447 32, Vårgårda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-623535.

Vårgårda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Elautomation Tommy Svensson AB Privat, ej börsnoterat.

Elautomation Tommy Svensson AB har idag 556635-1473 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Elautomation Tommy Svensson AB

Föremålet för bolagets verksamhet är elinstallationer, konstruktion och tillverkning av automatskåp, programmering och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva entreprenad arbeten inom anläggning av byggnads och markarbeten och därmed förenlig verksamhet samt personaluthyrning inom verksamhetsgrenarna.

I Elautomation Tommy Svensson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Tommy Per-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Algebäck, Stig Bonnie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .