Ekman & Narby Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Ekman & Narby Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Vårgårda. Det är nämligen den kommunen som Ekman & Narby Consulting AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekman & Narby Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-03-27.

Ekman & Narby Consulting AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-03-11. Men sedan 2003-04-03 så har Ekman & Narby Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gränsö 5, 593 92, Västervik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekman & Narby Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0322-624424.

Vårgårda arbetar för att verksamheter som Ekman & Narby Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekman & Narby Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, företrädesvis inom marknadsföring och ekonomi, samt konsultverksamhet och idé- utveckling främst inom skogs- och verkstadsindustrin.

Firmatecknare för Ekman & Narby Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekman & Narby Consulting AB och det är följande personer, Ekman Narby, Eva Inger Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Narby, Magnus Erik Linus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Ekman & Narby Consulting AB är 556640-1302.