Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB

Västra Götalands län

Information

Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB finns. I Vårgårda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB har haft sedan 2004-01-15. Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 2, 447 35, Vårgårda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-621155.

Vårgårda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB Privat, ej börsnoterat.

Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB har idag 556650-8593 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB

Bolaget skall bedriva handel med cykel och sportartiklar.

I Bekå Cykel & Sport i Vårgårda AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Börje Viktor Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rembeck, Lena Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Segerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Vall, Peter Lennart som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .