S-G Åhmans Vägförbättringar AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva anläggnings-, förbättrings- och underhållsarbete av väg och mark, förvaltning av fast egendom och finansiella instrument samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för S-G Åhmans Vägförbättringar AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vårgårda så är S-G Åhmans Vägförbättringar AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Vårgårda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vårgårda och i Västra Götalands län. Redan 2003-12-12 så skapades S-G Åhmans Vägförbättringar AB och verksamheten är har F-skattsedel S-G Åhmans Vägförbättringar AB har haft det sedan 2004-01-08.

S-G Åhmans Vägförbättringar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556652-7197 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vårgårda.

Just nu är S-G Åhmans Vägförbättringar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med S-G Åhmans Vägförbättringar AB så går det att nå dem via telefon på 070-6076253 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom S-G Åhmans Vägförbättringar AB är Åhman, Sven Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhman, Eva Sylvia Anette som är född 1960 och har titeln Suppleant, Tonning, Pontus som är född 1980 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .