Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB

Västra Götalands län

Information

I Vårgårda finns det ett Aktiebolag som heter Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB. Det finns flera företag som liknar Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB i Västra Götalands län. Vårgårda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-17 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-02-25 så har Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB varit registrerat och sedan 2005-03-17 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gärdesg. 11, 466 31, Sollebrunn. Vi ni istället prata med Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva byggnadssnickeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jansson, Lennart Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedén, Tomas Frans Arne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Moesby, Johan Peter som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Robert Fredrik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Sollebrunn Wårgårda Entreprenad Bygg AB har 556676-7983 som sitt organisationsnummer.