P&J Wadströms Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556704-0893 är organisationsnummer för företaget P&J Wadströms Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P&J Wadströms Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som P&J Wadströms Bygg Aktiebolag finns i.

P&J Wadströms Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-05-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för P&J Wadströms Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

P&J Wadströms Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P&J Wadströms Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med P&J Wadströms Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0322-622252 eller genom brev på följande adress:
Björkholmen 3, 447 91, Vårgårda

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P&J Wadströms Bygg Aktiebolag och det är Vadström, Bo Patrik Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vadström, Joakim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnfjorden Vadström, Sanna Linda som är född 1972 och har titeln Suppleant, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,