Puttes Måleri i Vårgårda AB

Västra Götalands län

Information

556719-3486 är organisationsnummer för företaget Puttes Måleri i Vårgårda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Puttes Måleri i Vårgårda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vårgårda som är den kommunen som Puttes Måleri i Vårgårda AB finns i.

Puttes Måleri i Vårgårda AB har varit registrerat sedan 2007-01-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Puttes Måleri i Vårgårda AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Puttes Måleri i Vårgårda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vårgårda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Puttes Måleri i Vårgårda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Puttes Måleri i Vårgårda AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5669909 eller genom brev på följande adress:
Fridhemsg. 10, 447 34, Vårgårda

Bolaget ska bedriva måleri- och byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Puttes Måleri i Vårgårda AB och det är Hansson, Nils Patrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Inga-Lena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisor, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor,