Wallin Idé & Kommunikation

Västra Götalands län

Information

Wallin Idé & Kommunikation hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Vårgårda som är den kommunen där Wallin Idé & Kommunikation finns. I Vårgårda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Wallin Idé & Kommunikation tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Wallin Idé & Kommunikation har haft sedan 1998-01-01. Wallin Idé & Kommunikation har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Wallin Idé & Kommunikation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-664166.

Vårgårda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Wallin Idé & Kommunikation har idag 560302-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Wallin Idé & Kommunikation

Konsult- och utbildningsverksamhet inom reklam, marknadsföring och affärsutveckling.

I Wallin Idé & Kommunikation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallin, Erik Anders som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .