Fordonsakuten Kurt Fredriksson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vårgårda och Fordonsakuten Kurt Fredriksson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fordonsakuten Kurt Fredriksson är ett av dem. Statusen för Fordonsakuten Kurt Fredriksson är att Bolaget är aktivt.

Fordonsakuten Kurt Fredriksson är ett Enskild firma och skapades 1986-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Vårgårda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fordonsakuten Kurt Fredriksson ska trivas.

Fordonsakuten Kurt Fredriksson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vårgårda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekaniska arbeten och service samt handel med fordon, maskiner, reservdelar och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fordonsakuten Kurt Fredriksson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Fordonsakuten Kurt Fredriksson och det finns flera verksamheter som är det idag i Vårgårda.

Vill man komma i kontakt med Fordonsakuten Kurt Fredriksson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-630145.

.

De som är på något sätt har med Fordonsakuten Kurt Fredriksson är Fredriksson, Curt Göran Allan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fordonsakuten Kurt Fredriksson har 591024-XXXX som sitt organisationsnummer.