Sammanfattning kväll och natt

2017-12-01 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22.54 Vänersborg, brand
Räddningstjänsten larmas till Kyrkängens koloniområde där det brinner i någon stuga/stugor. Polis som kommer till platsen kan gripa två män i 25-årsåldern misstänkta för att ha tänt på stugan/stugorna. En bensindunk som hittades är tagen i beslag för spårsäkring. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

00.39 Falköping, häleri m.m.
I centrala Falköping kontrolleras en bil av polisen. Föraren försvann först från bilen men kunde snart lokaliseras. Han togs med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. I bilen hittades gods som misstänks vara stulet. Detta är taget i beslag och mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks även för häleri.

00.47 Göteborg, drograttfylleri m.m.
I Nya Allén stoppas en bil för kontroll. Förare är en kvinna i 25-årsåldern som saknar körkort och även misstänks vara narkotikapåverkad. Hon tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

00.48 Vårgårda, bilbrand
Räddningstjänstenm åker på en övertänd bil på Hökvägen. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

01.27 Skara, inbrott
På Marumsgatan har det varit inbrott i en tobaksbutik. Larmet har utlösts och fyra personer har setts lämna platsen i riktning mot Domkyrkan. De verkar ha fått med sig tobak samt pengar. Ingen gripen.

 

Se händelsen på polisen.se